Sledi nam na:
Koledar dogodkov
X
03.06.2019
ZADNJA MOŽNOST za prijavo lokalnih programov promocije zdravja
Še nekaj možnosti za sofinanciranje lokalnih programov promocije zdravja za mlade je PROSTIH! :)

Prijavi se in si pridobi do 250 evrov sofinanciranja za programe promocije zdravega življenjskega sloga med otroki in mladimi.
Ena od glavnih aktivnosti projekta Za zdravje mladih 2.0, katerega osnovni namen je zmanjševanje in preprečevanje bolezni, povezanih z življenjskim slogom pri otrocih in mladih, so programi promocije zdravja za otroke in mlade.
Posameznike in organizirane skupine želimo spodbuditi, da v svojem okolju na temo promocije zdravja pripravijo program, ki bo namenjen širši skupnosti. Zato smo pripravili razpis, s katerim imate posamezniki, predvsem pa skupine, možnost pridobiti sofinanciranje ter vsebinsko in mentorsko podporo za programe, ki bodo v skladu z razpisnimi pogoji.

NAMEN PROGRAMOV NA LOKALNI RAVNI
Želimo podpreti dejavnosti, ki spodbujajo zdrav življenjski slog pri otrocih in mladih na različnih področjih razvoja (telesnem, čustvenem itd.). Spodbuditi želimo tudi kvalitetno projektno delo mladih v skladu s smernicami projekta Za zdravje mladih, ki bodo predstavljene na usposabljanjih za promotorje zdravja. Eden glavnih namenov lokalnega programa je tudi usmerjenost navzven (kar pomeni, da mora program vključevati tudi nečlane vaših organizacij).

PODPORA
Vsi prijavljeni programi bodo deležni vsebinske podpore in spodbude k izvedbi, vsi prijavitelji programov bodo imeli na voljo mentorja iz ekipe trenerjev promotorjev zdravja, ki jim bo v okviru mentorskega procesa pomagal pri izvedbi. Vsaj 40 programov, ki bodo dosegali kriterije za sprejem in bodo objavljeni naknadno, pa bo dobilo tudi finančno podporo.

ZADNJA MOŽNOST PRIJAVE LOKANIH PROGRAMOV je do 8. junija 2019.

Več informacij o prijavi in razpisnih pogojih lahko preberete v razpisu projekta.

RAZPIS (rok za razpis je 18 junij 2019!!)
OBRAZEC ZA PRIJAVO
SPLETNA PRIJAVA