Sledi nam na:
Koledar dogodkov
X
25.04.2016
Razpis za pisce (avtorje) knjižice s programskimi orodji
V projektu Za zdravje mladih pripravljamo programe za promocijo zdravega življanjskega sloga za različne ciljne skupine. Ideja knjižice s programskimi orodji je, da uporabnik v njej najde konkretne dejavnosti (igre, metode) z različnih področij zdravja (gibanje in prehrana, duševno zdravje, spolno zdravje, alkohol, tobak, druge droge, nekemične oz. vedenjske zasvojenosti), ki jih lahko uporablja za delo z različnimi ciljnimi skupinami, predvsem pa za delo z otroki in mladimi.
16. maj – 31. avgust 2016, in sicer občasno; glavnina dela se pričakuje v juniju in juliju 2016. Maj in začetek junija sta namenjena načrtovanju in dogovoru glede vsebine knjižice, avgust pa morebitnim dopolnitvam. Pisci morajo svoj prispevek oddati najkasneje do 31. julija 2016.

Delo bo potekalo v Ljubljani, na sedežu nosilca projekta - Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (načrtovalna in usklajevalna srečanja) in od doma - velja za vse naloge, ki jih je mogoče izvesti na računalniku oz. preko spleta.

Oblika dela / način plačila:
avtorska pogodba, račun (s.p., d.o.o) ali študentska napotnica.

250,00 EUR bruto na avtorsko polo (16 tipkanih strani oz. približno 30 000 znakov)
Opomba: Potni stroški se posebej ne izplačujejo.

Zainteresirane prosimo, da si preberejo celotni razpis, ki vsebuje tudi prijavni obrazec. Razpis si lahko prenesete tu.